Hartelijk welkom bij de Wit Italiaanse Automobielen.

De Wit Italiaanse automobielen is al meer dan 38 jaar een begrip in Leiden en omgeving. Wij zijn een veelzijdige garage, waar service, klantvriendelijkheid en vakkundig advies voorop staan.

Bij de Wit Italiaanse automobielen kunt u rekenen op diverse specialiteiten. U kunt bij ons terecht voor in- en verkoop van gebruikte auto’s, totaal onderhoud, reparatie, sturingsdiagnose, airco onderhoud/reparatie, APK keuring, banden, airco en verzorgen wij onderhoud aan uw distributieriem en schadeherstel van alle auto’s.

Als klant wordt u tijdens de reparatie van uw auto, op de hoogte gehouden van eventuele extra kosten en wordt alles in overleg gedaan met de klant. U kunt bij ons terecht voor advies over financiering en verzekeringszaken.

De Wit Italiaanse automobielen heeft een eigen schadeafdeling, waar uw auto compleet hersteld kan worden. Denk onder meer aan krassen, deuken en ruitschade. Wij werken nauw samen met een groot aantal verzekeraars en u heeft als voordeel dat u bij ons recht heeft op gratis vervangend vervoer.

U bent altijd van harte welkom!

Want wij zijn: Onbetwist de Fiat, Alfa en Lancia specialist!