Autobedrijf de Wit helpt u met uw schade.

Of u en uw auto nu slachtoffer(s) zijn geworden van een aanrijding en dus een enorme deuk, blikschade, kras of en kapotte ruit hebben, Autobedrijf de Wit taxeert en repareert uw schade en handelt alles af met uw verzekeringsmaatschappij. Wij hebben al meer dan 38 jaar ervaring in het herstellen van schades en kunnen uw bijstaan met het invullen van een schadeformulier. Kortom, wij nemen al het werk voor u uit handen.

Wij maken gebruik van Audatex Calculatiesysteem, waarin uw schade getaxeerd wordt. Vervolgens nemen wij contact op met de verzekeringsmaatschappij en komt er een schade-expert langs om de schade te bespreken. In overleg wordt er een definitief schadebedrag vastgesteld.

Restylen, spotrepair en ruitenreparatie

Autobedrijf de Wit kan uw auto restylen, dat betekent dat er een klein deukje in de auto zit die van binnen uitgedeukt wordt. Eigenlijk is het dus uw auto maken, zonder dat deze gespoten hoeft te worden. Er ontstaat op deze manier geen schade aan de lak en de reparatie is in de meeste gevallen goedkoper, dan wanneer uw auto gespoten moet worden.

Heeft uw auto een klein krasje zitten? Dan kunnen wij deze op een professionele manier behandelen. Ook hier geldt dat de handeling goedkoper voor de klant uitvalt en dat er dus niet gespoten hoeft te worden. Heeft u ruitschade? Dan kunnen wij kleine punten zoals een putje of sterretje behandelen met een speciale harsinjectie. Is de schade te groot, dan regelen wij voor u een nieuwe ruit.