Airco in uw auto is heerlijk met de warme zomerdagen. Het is van belang om uw airco te laten controleren om problemen tegen te gaan. de Wit Italiaanse automobielen loopt alle onderdelen van uw aircosysteem na. Wij controleren uw volledige aircosysteem en maken deze schoon. Het oude koelmiddel wordt afgetapt en wordt door ons systeem ververst. Na dit proces, wordt uw aircosysteem nog eens helemaal nagelopen.

Extra opties

Wij bieden meer aan dan alleen het reinigen van uw systeem. Door middel van een airco-test kunnen wij extra onderhoud plegen. Ruikt de lucht uit uw airco muf? Dan kunnen wij de verdamper van uw aircosysteem grondig reinigen en behandelen zodat schimmels en bacteriƫn minder kans krijgen.

Airco ook handig voor in de winter

De meesten mensen gaan ervan uit dat de airco alleen handig is op die warme zomerse dagen. Maar, airco kan ook ontzettend handig zijn in de winter. Een voorbeeld hiervan zijn de ramen van uw auto. Deze beslaan snel in de winter, door verschil in warmte en kou. Door uw airco aan te gooien en dus de airco te gebruiken als blower, heeft u sneller weer zicht door uw ramen. De lucht die de airco met zich meebrengt is namelijk vele malen droger dan de lucht die uit uw blower standaard komt. Dit betekend niet dat u in de winter in een koude auto moet zitten, de verwarming kan gewoon mee aan staan.

Daarbij is het gebruiken van de airco in de winter een pluspunt voor uw airco. Door uw airco te blijven gebruiken, voorkomt u lekkages die schadelijk voor het milieu kunnen zijn. Daarbij moet een lekkende airco gerepareerd worden, wat weer extra kosten met zich meebrengt. Kortom, laat uw airco controleren en blijf deze altijd gebruiken.