Als u te maken krijgt met ernstige schade aan uw auto, dan kan u bij autoschade service de Wit Leiden-Zuid terecht. Wij zijn al meer dan 35 jaar hét adres in Leiden voor schadeherstel bij particulieren en bedrijven.

Wij staan bekend om de service van het uitdeuken zonder spuiten, dashboardreparatie ‘s, bekleding reparatie, ruitreparatie en zoals het in de volksmond wordt gezegd ‘blikschade’.

Wij hebben een breed netwerk van diverse verzekeraars waar wij mee samenwerken om voor onze klanten voordelen te verzorgen. Voordelen die hierbij een rol spelen zijn onder andere: verlaging of veelal zelfs volledig verval van het eigen risico, gratis vervangend vervoer, betaling rechtstreeks door verzekeraar en versnelling van het hele proces omdat er direct gestart mag worden met repareren en er niet gewacht hoeft te worden op een schade-expert.

Wij zijn daarnaast ook BOVAG erkend schadebedrijf, waardoor u verzekerd bent van een goed en deugdelijk herstel van uw auto en bevestigen wij dat door u bij het afhalen van uw herstelde auto een BOVAG garantiebewijs te overhandigen. De garantietermijn voor reparatie geldt gedurende een periode van vier jaar vanaf de in het BOVAG Garantiebewijs vermelde ingangsdatum.